هذا الموقع لديه دعم محدود لمتصفحك. نوصي بالتبديل إلى Edge أو Chrome أو Safari أو Firefox.

تم طلبه قبل الساعة 22:30 ، تم تسليمه غدًا

ادفع بعد الشراء مع KLARNA

ضمان لمدة عامين

Ons verhaal

NOOIT STOREND. ALTIJD INNOVEREN EN VERFIJNEN VAN DE TRADITIE.


ONS VERHAAL

ASTOS is een volledig onafhankelijke horlogefabrikant - en we zijn er trots op dat we geen eigendom zijn van een groot bedrijf. Het geeft ons de vrijheid om de horloges die ons aanspreken naar eigen inzicht te ontwerpen en te bewerken. En om hogere prijzen uit te dagen met uitstekend vakmanschap, afwerking en design in onze hele horlogelijn.

OVER ASTOS
Het dragen van een ASTOS horloge geeft toegang tot een exclusieve club van mensen die een stukje exclusiviteit om hun pols dragen. Net als een luxe uurwerk straalt een echt mechanisch horloge elegantie uit en opent het talloze deuren en mogelijkheden. Het verhaal van ASTOS Watches begon met een visie en deze kernwaarden: Vakmanschap, luxe, waterdichtheid en precisie in de tijd.

ASTOS is bekend bij sporters, celebrities en artiesten, mensen met een visie op de toekomst.

''Handwerk, luxe, waterbestendig en precisie in de tijd''
- Asto

ONZE GESCHIEDENIS
Het verhaal van ASTOS-horloges is nauw verbonden met de 'Fashion Watch Revolution' die de horloge-industrie in de jaren 2010 veranderde. Deze revolutie opende de wereld van polshorloges voor een nieuwe generatie horlogedragers, maar bracht ook een nieuwe generatie bekwame horlogemakers voort. - Niet alleen in Zwitserland, maar over de hele wereld, vooral in landen. zoals Japan en Korea.

ASTOS Watches was altijd bedoeld om meer te zijn dan simpele mode. Terwijl de rest van de industrie goedkope, minimalistische polshorloges pompte, ontdekte ASTOS dat een nieuwe generatie horlogemakers hun vakmanschap wilde bewijzen door hoogwaardige uurwerken te produceren.

Deze jonge generatie ervaren horlogemakers is het hart van de ASTOS-familie en de reden waarom ASTOS horloges van hoge kwaliteit kan aanbieden. En dat tegen een zeer scherpe prijs.

ONAFHANKELIJKE FABRIKANT
ASTOS is een volledig onafhankelijke horlogefabrikant - en we zijn er trots op dat we geen eigendom zijn van een groot bedrijf. Het geeft ons de vrijheid om de horloges die ons aanspreken naar eigen inzicht te ontwerpen en te bewerken. En om hogere prijzen uit te dagen met uitstekend vakmanschap, afwerking en design in onze hele horlogelijn.

GENSPIREERD DOOR TRADITIE, GEDREVEN DOOR INNOVATIE
Van de precisie-engineering van de automatische mechanische uurwerken tot het ingewikkelde vakmanschap van de afwerking, ASTOS Watches geeft een knipoog naar klassiek design. Het ontwerp dat door de eeuwen heen is geperfectioneerd. Wij zorgen voor een vertrouwd gevoel met onze horloges en zorgen voor een voortzetting van luxe horlogeontwerpen. Maar de close-up details laten zien dat deze uurwerken meer zijn dan dat. Alle ASTOS-ontwerpen geven hun eigen eigentijdse draai aan het traditionele om te blijven innoveren in horlogeontwerp voor de 21e eeuw.

''Excellentie zit in elk detail''
- Asto

UITMUNTENDHEID IS IN ELK DETAIL
Het ethos van ASTOS Watches is om luxueuze uurwerken met een sportieve uitstraling te creëren die net zo uitzonderlijk presteren als ze eruitzien. Behalve dat we enorm trots zijn op de prachtige afwerking tot in de kleinste details, waarderen we het vakmanschap dat ervoor zorgt dat de precisie van de tijd altijd klopt. Het automatisch mechanische uurwerk is het kloppende hart van alles
ASTOS-horloges. Naast de schittering van de gouden kasten, zijn het de vakkundig vervaardigde afwerkingen die onze horloges het label van luxe opleveren.

KOESTEER DE TRADITIE VAN INNOVATIE
ASTOS Horloges zijn uniek. Onze horlogemakers hebben de vrije hand om hun vakmanschap en creativiteit te tonen in het ontwerp en de afwerking van de uurwerken. Het zijn deze horlogemakers die alle ASTOS-kasten, armbanden en alle andere externe componenten in hun eigen atelier maken. De losse onderdelen van de uurwerken en dozen worden met deskundige zorg en oog voor detail geproduceerd, afgewerkt en gemonteerd. Dit alles om een uitzonderlijk goed presterend horloge te garanderen waar iedereen een leven lang van kan genieten. Vanaf de eerste schetsen op de tekentafel, via de zorgvuldige engineering van elk afzonderlijk onderdeel, tot de uiteindelijke montage, afwerking en inspectie, uw ASTOS-horloge krijgt de grootste zorg en aandacht voor detail.

عربة التسوق

لا مزيد من المنتجات المتاحة للشراء

عربة التسوق فارغة حاليا.